Food for growth: van transitie naar burnout?


Doelgroep: Voor profesionals in loopbaantrajecten

Datum: 19 oktober 2021 10u - 17u 
Plaats: Huis voor Veerkracht, Koning Albertlaan 31, Hoegaarden
Kostprijs: € 245 excl. 21% BTW (incl materiaal & catering).  Dit bedrag komt volledig in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

Inhoud:

Stressgerelateerde klachten gelinkt aan de job, een tijdje thuis door overspannenheid of een burnout ... het zijn die momenten waarop een professional zich vragen gaat stellen. Is dit wat ik (nog) wil? En wat wil ik dan wel? Het maakt dat een fase van stress in het leven vaak leidt tot een loopbaanvraag. 

Meer dan ooit ervaren we hoe belangrijk het is om veerkrachtig in het leven te staan. Deze wereld vol constante verandering, stevige verrassingen en onopgeloste vraagstukken zet mens, bedrijf en maatschappij tot nadenken.

Meer dan ooit moet een mens zijn individuele transitie aan durven gaan. Want de vlucht vooruit is de weg naar burn out. Zit er in een loopbaanvraagstuk niet steeds die roep om een quick fix? Wat is onze rol als loopbaancoach dan?

Een opleidingsdag die je uitdaagt in je verantwoordelijkheid als loopbaanbegeleider.

Elke Van Hoof leidt de dag in en zet ons aan het denken over veerkracht en being future proof. 

Krista Mommen, psycholoog en trainer bij Huis voor Veerkracht neemt je verder mee op sleeptouw in het meebewegen met verandering. 


Met deze themadag gaan we aan de slag met het kruispunt loopbaancoaching - stress en burnout. 


Vanuit onze eigen(zinnige) visie op stress helpen we jou om je coachee bij de juiste vraag en aanpak te komen. 


Georganiseerd door Huis voor Veerkracht, powered by Elke Van Hoof.


Bij inschrijving ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden. Let op: annuleren is niet mogelijk! 

Het Huis voor Veerkracht (DV.O220436) is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Dit maakt dat u onze trainingen gedeeltelijk kunt betalen met de subsidies toegekend door de Vlaamse Overheid via het systeem van de “KMO-portefeuille”. Indien uw bedrijf voldoet aan de vooropgestelde criteria kan u tot 30% besparen op de opleidingskost.

Procedure voor inschrijving:

  1. Druk op de knop " inschrijven" rechts op dit scherm
  2. Voeg alle deelnemers van de onderneming toe, door de contactinformatie aan te vullen per deelnemer
  3. Duidt in het deelnemersoverzicht aan of je wil betalen met de KMO-portefeuille (enkel voor ondernemingen)
  4. Vul de facturatie-gegevens in
  5. Kijk alle gegevens na in het inschrijvingsoverzicht
  6. Voer de online betaling uit
  7. De inschrijving is definitief als de volledige betaling is ontvangen. U krijgt dit bevestigd via mail.

Na ontvangst van je online betaling, ontvang je het factuur via mail.  Enkel na ontvangst van het factuur mag je je inschrijving als definitief beschouwen.  We begrijpen dat andere prioriteiten kunnen optreden tussen je inschrijven en de cursus.  Annuleren is echter niet mogelijk.  Wij zijn uiteraard steeds verheugd een collega te mogen verwelkomen in jouw plaats.

NB: indien je met de KMO-portefeuille betaalt, wordt het btw-bedrag onmiddellijk verrekend via online betaling.  Je betaalt dan het cursusgeld via het systeem van Vlaio. Vraag deze subsidie tijdig aan, de procedure neemt wat tijd in beslag. Het projectbedrag dient ontvangen te zijn voor de start van de opleiding. Voor meer informatie ivm deze procedure bekijk http://www.vlaio.be/artikel/kmo-portefeuille-voor-ondernemers.Wil je graag op de hoogte gehouden worden van deze en soortgelijke opleidingen.  Laat dan hier je gegevens achter.

Je krijgt dan, indien er nog plaatsen vrij zijn, enkele dagen voor het afsluiten van de inschrijvingen een herinneringsmail.