Accreditatietraject loopbaancoach Niv 4/2 - 2020-2021


INSTAP LOOPBAANBEGELEIDER MANDAATCENTRUM HVV 2020

Accreditatietraject loopbaancoach Niv 4 - 2020


Doelgroep: Voor alle loopbaanbegeleiders van het mandaatcentrum HvV die ook Approved Ally zijn

Kostprijs: € 499 (excl. 21% BTW). Dit bedrag komt volledig in aanmerking voor de KMO-portefeuille 

Looptijd: 1/03/2020 - 31/12/2020

Inhoud:

 • Supervisie individueel (1u)
 • Groepssupervisie (3u)
 • Acceleratorsessies (0,5d)
 • Teamdagen (0,5d)

We werken, samen met jou, aan een kwalitatief aanbod in de grote en gedifferentieerde markt van de loopbaancentra in Vlaanderen. We ondersteunen je in je groei via opleidingen, themadagen en supervisies. We monitoren je via ons intern kwaliteitssysteem waardoor je snel leert waar jij nu echt het verschil kan maken.

Het traject "Opleiding & accreditatie voor loopbaancoaches" is een inclusief concept waar we jou met regelmaat opleiding en inspiratie aanbieden alsook de mogelijkheid tot netwerken en (verder) ontwikkelen van methodiek en werkpraktijk.

Onze opleidingen zijn altijd gericht op het trainen van vaardigheden, inzichten verwerven in theoretische kaders. We ondersteunen je ook in het verder ontwikkelen van jou als ondernemer. Bovendien houden we vinger aan de pols wat betreft de laatste tendensen op de arbeidsmarkt gezien onze werkzaamheden en ervaring in onze projecten in bedrijven. We delen onze inzichten en expertise in het bedrijfsleven graag met jou!

Als loopbaancoach van Huis voor Veerkracht heb je ook gratis toegang tot de netwerk- en acceleratorsessies van de Faculty in het Approved Ally programma. We nodigen je uit om zo niet alleen andere topics te verdiepen, je nieuwe tools eigen te maken, maar ook onze andere partners in ons netwerk te leren kennen.

Je leert zo onze andere activiteiten kennen waardoor er vast nieuwe mogelijkheden tot samenwerking kunnen ontstaan. Georganiseerd door Huis voor Veerkracht, gegeven door trainers gesuperviseerd door Elke Van Hoof.


Bij inschrijving ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden. Let op: annuleren is niet mogelijk! 


Het Huis voor Veerkracht (DV.O220436) is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Dit maakt dat u onze trainingen gedeeltelijk kunt betalen met de subsidies toegekend door de Vlaamse Overheid via het systeem van de “KMO-portefeuille”. Indien uw bedrijf voldoet aan de vooropgestelde criteria kan u tot 30% besparen op de opleidingskost.

 

Schrijf meteen in. 

Procedure voor inschrijving:

 1. Druk op bovenstaande link, je komt dan in onze inschrijvingsmodule
 2. Voeg alle deelnemers van de onderneming toe, door de contactinformatie aan te vullen per deelnemer
 3. Duidt in het deelnemersoverzicht aan of je wil betalen met de KMO-portefeuille (enkel voor ondernemingen)
 4. Vul de facturatie-gegevens in
 5. Kijk alle gegevens na in het inschrijvingsoverzicht
 6. Voer de online betaling uit
 7. De inschrijving is definitief als de volledige betaling is ontvangen. U krijgt dit bevestigd via mail.


Na ontvangst van je online betaling, ontvang je het factuur via mail.  Enkel na ontvangst van het factuur mag je je inschrijving als definitief beschouwen.  We begrijpen dat andere prioriteiten kunnen optreden tussen je inschrijven en de cursus.  Annuleren is echter niet mogelijk.  Wij zijn uiteraard steeds verheugd een collega te mogen verwelkomen in jouw plaats.


NB: indien je met de KMO-portefeuille betaalt, wordt het btw-bedrag onmiddellijk verrekent via online betaling.  Je betaalt dan het cursusgeld via het systeem van Vlaio. Vraag deze subsidie tijdig aan, de procedure neemt wat tijd in beslag. Het projectbedrag dient ontvangen te zijn voor de start van de opleiding. Voor meer informatie ivm deze procedure bekijk http://www.vlaio.be/artikel/kmo-portefeuille-voor-ondernemers.