Opleiding: HSP voor Professionals zomer 2020


Doelgroep: Voor (klinisch) psychologen en coaches
Data: 6-8 juli 2020 en 7-9 september 2020
Plaats: Huis voor Veerkracht - Koning Albertlaan 31, Hoegaarden

Kostprijs: €2.162 (excl. 21% BTW) en de meerkost catering van € 150 (excl. 21% BTW). Met mogelijkheid tot 30% subsidie via KMO-portefeuille (LET OP: catering kan slechts beperkt worden in gebracht in de KMO-portefeuille en de btw valt er volledig buiten.  De meerkost catering en de btw worden dus apart verrekend).  Al het cursusmateriaal zit inbegrepen in de kostprijs.
Nederland: €2.162 + €150 + €485,52 (BTW) = €2.797,52


Deze 6-daagse training geeft je de wetenschappelijke onderbouwing rond Hoogsensitiviteit.  We werken rond definitie, differentiaaldiagnostiek, theoretisch kader, de neurobiologie van hoogsensitiviteit, de vaststelling van hoogsensitiviteit, interventies voor hoogsensitiviteit, pesten, werk, ouders en kinderen, hoogbegaafdheid en casestudies.

De training wordt opgedeeld in 2 blokken van 3 dagen met telkens volgend dagschema: dag 1 van 10u tot 21u, dag 2 van 9u tot 21u, dag 3 van 9u tot 18u.
Overnachting is, indien gewenst, zelf te boeken. Tijdens de training worden huiswerkopdrachten en (zelf)reflectievragen meegegeven voor verdere verdieping.  

Na het volgen van de opleiding HSP voor professionals krijg je een certificaat van deelname.  Eénmaal deelgenomen aan de training HSP voor Professionals, kan je altijd terug instappen mits betaling van de onkosten (catering en materiaal).

Georganiseerd door Huis voor Veerkracht, gegeven door Elke Van Hoof en collega's.


Bij inschrijving ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden. Let op: annuleren is niet mogelijk! 

Het Huis voor Veerkracht is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Dit maakt dat u onze trainingen gedeeltelijk kunt betalen met de subsidies toegekend door de Vlaamse Overheid via het systeem van de “KMO-portefeuille”. Indien uw bedrijf voldoet aan de vooropgestelde criteria kan u tot 30% besparen op de opleidingskost. Registratienummer KMO-Portefeuille: DV.O220436 op naam van Huis voor Veerkracht.  Meer informatie omtrent het systeem kan u vinden op de website van de Vlaamse Overheid: www.kmo-portefeuille.be


Procedure voor inschrijving:

  1. Druk op de knop " inschrijven" rechts op dit scherm
  2. Voeg alle deelnemers van de onderneming toe, door de contactinformatie aan te vullen per deelnemer
  3. Duidt in het deelnemersoverzicht aan of je wil betalen met de KMO-portefeuille
  4. Vul de facturatie-gegevens in van de onderneming
  5. Kijk alle gegevens na in het inschrijvingsoverzicht
  6. Voer de online betaling uit
  7. De inschrijving is definitief als de volledige betaling is ontvangen. U krijgt dit bevestigd via mail.

Na ontvangst van je online betaling, ontvang je het factuur via mail.  Enkel na ontvangst van het factuur mag je je inschrijving als definitief beschouwen.  We begrijpen dat andere prioriteiten kunnen optreden tussen je inschrijven en de cursus.  Annuleren is echter niet mogelijk.  Wij zijn uiteraard steeds verheugd een collega te mogen verwelkomen in jouw plaats.


NB: indien je met de KMO-portefeuille betaalt, wordt de catering en het btw-bedrag onmiddellijk verrekend via online betaling.  Je betaalt dan het cursusgeld via het systeem van Vlaio. Vraag deze subsidie tijdig aan, de procedure neemt wat tijd in beslag. Het projectbedrag dient ontvangen te zijn voor de start van de opleiding. Voor meer informatie ivm deze procedure bekijk http://www.vlaio.be/artikel/kmo-portefeuille-voor-ondernemers.